image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuzun tüm programlarının dahil olduğu İşyeri Uygulama Eğitimi değerlendirme sınavları tamamlandı.


Meslek Yüksekokulumuzun tüm programlarının dahil olduğu İşyeri Uygulama Eğitimi değerlendirme sınavları tamamlandı.

Üniversitemiz Senatosu tarafından 2019 yılında kararı alınan ve Meslek Yüksekokulumuz mevcut programlarının tamamının dahil olduğu 3 + 1 Eğitim Modeli kapsamındaki İşyeri Uygulama Eğitimi değerlendirme sınavları tamamlandı. 2022 - 2023 akademik yılı bahar döneminde, 14 hafta süresince uygulamalı olarak eğitim alan öğrencilerimiz, yüz yüze gerçekleştirilen değerlendirme sınavlarına katıldı. Büyük bir heyecanla sınava gelen öğrencilere İşyeri Uygulama Komisyonları tarafından almış oldukları eğitim sonrası kazanımları ve teorik bilgilerin uygulama esnasında kullanılmasına yönelik sorular yöneltildi. 

İşyeri uygulama eğitimi öncesinde öğrenciler ile kısa görüşmeler yapan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER; "Meslek Yüksekokulumuz öncülüğünde üniversitemizde 2019 yılında başlayan üç dönem teorik bilgi ve bir dönemi uygulama olmak üzere bu yıl üçüncü kez uygulanan İşyeri Uygulama Eğitimi ile siz değerli öğrencilerimizi iş hayatına donanımlı şekilde hazırladığımıza inanıyoruz. Nitekim sizlere uyguladığımız bu değerlendirme sınavı sonucunda aldığımız geri dönüşler de bize bu uygulamanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Bizleri gittiğiniz işyerlerinde en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Güzel bir eğitim dönemini geride bıraktık ve birçoğunuz artık mezun oldunuz. Mezuniyet sonrası iş hayatına atılmaya her zaman daha yakın olabilmeniz ve rakiplerinizden bir adım önde olabilmeniz için çabalıyoruz. Bu süreçte başta eğitim modelimizi en başından beri destekleyen  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun ve bu kapsamda sizlere destek olmak adına yoğun mesai harcayan birimimiz öğretim elemanları ve idari insan kaynağımız ile bizleri destekleyen Orman Genel Müdürlüğümüz, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüz Yöneticileri ve personellerine, özel işletme yetkililerimize teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Değerlendirme sınavı sonrası öğretim elemanları ve öğrencileri hatıra fotoğrafları çekildi. 

  • "Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde Çalışma Hayatı" Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulumuzda Görev Değişimleri Gerçekleştirildi.

  • TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Sıfır Atık Bilinci Kazanıyor.

  • Meslek Yüksekokulumuzun tüm programlarının dahil olduğu İşyeri Uygulama Eğitimi değerlendirme sınavları tamamlandı.

  • TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında “Katı Atık Yönetiminin Akıllı Kent Oluşumunda Değerlendirilmesi: Bartın Kenti Örneği” isimli projeye ait Web sayfası oluşturuldu.

  • TÜBİTAK 2209-A Programı 2022/2 dönemi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzdan "Dört Proje" Desteklenmeye Hak Kazandı.

  • Ulus Orman İşletme Müdürlüğü Personellerine “Ormancılıkta Harita ve CBS Uygulamaları” konulu eğitim verildi.

  • “Neden Tapu ve Kadastro? Tarihsel Gelişimi ve Önemi” konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Gerçekleştirildi.